Karar Sizin!

Karar Sizin!

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2022 12:55
Karar Sizin!

Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası adaylığını ilk açıklayan Hasan Kınay; Meslektaşlarını en iyi şekilde temsil etmek için yaklaşmakta olan Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerine ekibimizle gece gündüz canla başla çalışıyoruz, şoför esnafının faydasına olan her şeyin içinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Esnaf için her zaman seslerinin gür çıkacağını, hiçbir zaman esnafın boynunu bükük bırakmayacaklarını dile getiren Kınay, “Biz hazırladığımız projelerle şoför esnafımızı rahatlatacağız. Şoför esnafımız; göğsünü gererek ben şoförüm diyecek. Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde kaygıların, geçim sıkıntısının, perişanlığın şoför esnaflarımızın ne kadar çok yıprattığının farkındayız. Şoför esnafı olarak her süreçte hakkımız olanı alacağız ve yanlarında olacağız. Hiç bir zaman bir şoför arkadaşımızı ezdirmeyeceğiz,  hakkı olan ve hakkımız olanı alacağız . Bu farkındalıkla tuttuğunu koparacak, ne konuştuğunu bilen, genç ve dinamik bir başkan adayı olarak bir yola çıktık. Bu alın terine, bu çabaya gelin sizde destek olun. Çıktığımız bu yolda Yüce Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.