Karpuz Festivali Geleneği Sürüyor

Karpuz Festivali Geleneği Sürüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2019 09:24
Karpuz Festivali Geleneği Sürüyor

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi merhum işadamı Şevket Demirel'in başlattığı geleneksel Karpuz Festivali bu yıl da gerçekleştirildi. Çocuklarının organize ettiği festivale çok sayıda davetli katılırken, Şevket Demirel'in yerinde fotoğrafı yer aldı.

Çocukları tarafından organize edilen festival, Atabey'deki Orman ve Tarım Sanayi Hammadde Üretim AŞ (ORKAV) tesislerinde yapıldı. TBMM Meclis Başkanvekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, eşi Afife Bilgiç, Isparta Valisi Ömer Seymenoğu, Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Belediyesi Eski Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Şevket Demirel'in eşi Sezen Demirel, kızları Nihan Demirel Atasagun ve Neslihan Demirel ile davetliler katıldı.

Yemek sonrası mevlit okutuldu, ardından Vali Ömer Seymenoğlu masaya getirilen ilk karpuzu bıçakla kesti. Katılımcılar programda birbiriyle sohbet edip anılarını paylaştı.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.