Kasetlerin Arkasında CHP Zihniyeti Var

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, MHP'deki kaset operasyonlarının arkasında CHP zihniyeti olduğunu iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2011 14:27
Kasetlerin Arkasında CHP Zihniyeti Var

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, MHP'deki kaset operasyonlarının arkasında CHP zihniyeti olduğunu iddia etti. CHP'nin MHP'yi asansör partisi haline getirdiğini ileri süren Kolukırık, CHP'nin kaset operasyonları aracılığı ile MHP'li seçmenin oyuna göz diktiğini söyledi.

MHP'nin CHP ile ittifak etmesini, 'milliyetçi geleneğe yapılmış bir ihanet' diye yorumlayan Kolukırık, Alparslan Türkeş'in MHP'si ile CHP'nin asla bir arada olamayacağını belirtti.

Kolukırık "Şu andaki MHP özünden kopmuş bir partidir. Geçmişte bu ülkede vatanseverlik yaptıkları için CHP tarafından hapse atılmış, tabutluklara konmuş olanların kemiklerini sızlatmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Türk milliyetçilerini hapse atan CHP, bugün MHP oylarının gittiği bir yer olamaz" dedi.

MİLLİYETÇİLERİN YENİ ADRESİ AK PARTİ
Türk milliyetçilerinin yeni adresinin AK Parti olduğunu ileri süren Kolukırık, "Çünkü biz hizmet partiyiz, toplumun değerlerine saygı duyuyoruz. Güçlü Türkiye'yi, Atatürk'ün Türkiye'sini daha da güçlü hale getirmek için uğraşan kadrolarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum