Kaybolan Sektörlere Mavi Alternatif

ITSO Seçimlerinde Mavi Liste’nin lideri Eyup Avcular, Isparta’da bir çok sektörün kaybedildiğini ancak, hala yapılabilecek bazı şeylerin olduğunu söyledi. Kara Havacılık Okulu’na işaret eden Avcular, “Hiç bir şey yapamıyorsanız 3 bin tane lojman lazım onu

Yayınlanma:
Kaybolan Sektörlere Mavi Alternatif

ITSO Seçimlerinde Mavi Liste’nin lideri Eyup Avcular, Isparta’da bir çok sektörün kaybedildiğini ancak, hala yapılabilecek bazı şeylerin olduğunu söyledi. Kara Havacılık Okulu’na işaret eden Avcular, “Hiç bir şey yapamıyorsanız 3 bin tane lojman lazım onu bari yapın” dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın 11 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerinde Mavi Liste ile başkanlığa aday olan Eyup Avcular, Ajans32 muhabirine çarpıcı açıklamalar yaptı. Isparta’nın bir çok sektörünü kaybettiğini ileri süren Avcular, “Kaybettiğimiz sektörler var. Şimdi o sektörlerin yerine bir şeyler koyabilmemiz gerekiyor. Kara Havacılık Okulu’nun Isparta’ya gelmesi için 7 sene çalıştık. Bugün gelinen noktadan dolayı mutluyuz” dedi.

Avcular, Kara Havacılık Okulu ile ilintili sektörlere işaret ederek “metal, yazılım ve elektronik sektörlerine dikkat çekmek istiyorum. Kaybettiğimiz o sektörlerin yerini bunlarla doldurabiliriz. Bu konuyu önemsemek lazım” dedi.

Kara Havacılık Okulu için 3 bin tane lojmana ihtiyaç olduğuna işaret eden Avcular, “Eğer hiçbir şey yapamıyorsak, bu 3 bin lojmanı yapalım. Hiçbir şey yapılamıyorsa bu konuda bari harekete geçelim” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.