Kayıp Öğretmenin Aracı Uçurumda Bulundu
Yalvaç ilçesine bağlı Kozluçay İlkokulu’nda görev yapan ve iki gündür kendisinden haber alınamayan öğretmen Onur Uçkun’un aracı, uçuruma yuvarlanmış halde bulundu.
Yayınlanma:
Yalvaç ilçesine bağlı Kozluçay İlkokulu’nda görev yapan ve iki gündür kendisinden haber alınamayan öğretmen Onur Uçkun’un aracı Yalvaç-Akşehir yolu üzerindeki Şahintepesi mevkisinde tespit edildi. Bölgeye gönderilen drone ile yapılan taramada, aracın uçuruma yuvarlandığı belirlendi.
Aracın Onur Uçkun'a ait olduğu belirlenirken, AFAD ve arama kurtarma ekipleri zorlu arazi koşullarına rağmen uçurumdan yuvarlanan otomobilde Uçkun'un cansız bedenine ulaşıldı
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.