Keçiborlu MYO, Şehidimizin Adını Ölümsüzleştirdi

Keçiborlu MYO, Şehidimizin Adını Ölümsüzleştirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2019 14:29
Keçiborlu MYO, Şehidimizin Adını Ölümsüzleştirdi

Keçiborlu Meslek Yüksekokulu bünyesindeki konferans salonuna, Keçiborlu MYO Otomotiv Teknolojileri Bölümü mezunu olan “Şehit Uzman Çavuş Süleyman Yasir Ağır” ismi verildi.

13 Mart 1992 Fethiye, Muğla doğumlu Süleyman Yasir Ağır, Keçiborlu MYO Otomotiv Teknolojileri Bölümü’nden mezun olduktan sonra askerlik görevini tamamlamış ve Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine Uzman Çavuş olarak katılmıştı. Uzman Çavuş Ağır, Hakkâri Merkez Ceyhanlı Köyü Sütçüler Mezrası kırsalında icra edilen operasyon esnasında 14 Temmuz 2019 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışma sonucu Şehit düşmüştü.

Şehidimizin adını Keçiborlu MYO’da gururla yaşatmak için gerçekleştirilen anma törenine, başta Şehidimizin Kıymetli Ailesi, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, İlçe Kaymakamı Okan Leblebiciler, İlçe Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Garnizon Komutan Vekili Kara Hava Pilot Albay Cihan Kılıçarslan ve yerel yönetim temsilcileri katılım sağladı.

Şehidimizin aziz hatırası ile milli birlik ve beraberliğin vurgulandığı konuşmalar gerçekleştirilirken, salonda duygu dolu anlar yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.