Keçiborlu'da Hıdırellez...

Keçiborlu’da bu yıl dördüncüsü düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Kutlamaları bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti. İstasyon Parkında toplanan Keçiborlulular hem eğlendi hem de geleneklerini yaşattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2013 12:05
Keçiborlu'da Hıdırellez...

Keçiborlu Belediyesi’nin 4 yıldır geleneksel hale getirdiği Hıdırellez Kutlamaları bu yıl da coşkulu bir kalabalığı bir araya getirdi. İstasyon Parkında toplanan Keçiborlulular hem pikniklerini yaptı, hem gönüllerince eğlendi hem de önemli bir geleneği sürdürmüş oldu.



Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan, “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Hıdırellez kutlamaları yine büyük bir coşkuya vesile oluyor. Vatandaşlarımız 4 yıldır bu geleneği İstasyon Parkı’nda yaşatmaya devam ediyor. Halkımız önce bahçelerinde başladıkları pikniklere İstasyon Parkındaki eğlence programıyla devam ediyor. Geleneksel olarak helva dağıtımına da devam ediyoruz” dedi.

Başkan Soykan, Hıdırellez kutlamaları geleneğinin bundan sonra da devam edeceğini belirterek vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden programda canlı müzik, halk oyunları gösterileri ve yöresel etkinliklerle hem Keçiborlulular hem de Keçiborlu’da eğitim gören MYO öğrencileri doyasıya eğlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.