Keçiborlu'ya Bedava Elektrik

Keçiborlu Sanayi Sitesi yatırımcıları çekiyor, hem elektrik üretecekler hem de yatırım alacaklar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2016 15:43
Keçiborlu'ya Bedava Elektrik

Keçiborlu Sanayi Sitesi gün geçtikçe yatırımcıları daha da cezbeder hale geliyor. Kooperatif Başkanı Ali Rıza Öztürk, 113 dükkânın bulunduğu Keçiborlu Sanayisi için çok önemli bir projeyi açıkladı.

GÜNEŞ ENERJİSİ FİRMALARI SANAYİYLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Deyim yerindeyse 1 taşla iki kuş vuracak olan projenin detaylarını açıklayan Başkan Öztürk, ‘’Keçiborlu sanayisi bölgenin en iyi güneş alan yerlerinden biri. Bu da son dönemde bölgemizde yatırım yapan güneş enerjisi firmalarını cezbetmiş durumda. Şu anda 3 firma dükkânlarımızın üzerine güneş paneli döşemek için teklif verdi’’ dedi.

KAZAN KAZAN PROJESİ

Firmaların dükkânların üzerine güneş enerji paneli koyarak buradan gelir etme istediklerini ve bunun için kendilerine çok cazip bir teklifte bulunduklarını açıklayan Öztürk, şöyle devam etti; ‘’Firmalar, enerji panellerini dükkânlarımızın üzerine koyup elektrik üretelim düşüncesiyle bizlere ulaştılar. Hatta bu sistemi kurup dükkânların elektriğini de bedava verelim diyen 3 tane firma hazır şu anda. Biz bu fikre sıcak bakıyoruz. Buraya yatırım yapacak güneş enerjisi firması hem kendi kazanacak hem de bizler kazanacağız.

BU PROJE SANAYİYİ UÇURUR

Şu anda firmalarla görüşme halindeyiz. Eğer bu projeyi hayata geçirebilirsek sanayimizi daha da cazip hale getirmiş olacağız. Çünkü buradan dükkân satın alan ya da kiralayan yatırımcılar elektriği bedava kullanacaklar. Ayrıca kooperatif yönetimi olarak bizler de yeni yatırımcılarımıza destek olmak amacıyla bir müddet aidat almıyoruz. Amacımız; Keçiborlu kazansın. İnşallah en kısa sürede bu projeyi hayata geçirip ilçemize katkı sağlamak istiyoruz.’’

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.