Kılıçdaroğlu Isparta’da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Isparta’da.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2014 17:42
Kılıçdaroğlu Isparta’da

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ilk adresi Isparta Belediyesi oldu. Kılıçdaroğlu, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Günaydın, “Belediyemizi devlet adamı hüviyetindeki isimler ziyaret eder. MHP’li bir belediye başkanını ziyaret ettiniz. Bu ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.


Isparta Belediyesi’ni ziyaret etmekten dolayı son derece mutlu olduğunu dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, Belediye Başkanı Günaydın’ın sadece seçildiği partinin mensuplarına değil, Isparta’nın tüm insanlarına hizmet verdiğini aktardı. Kılıçdaroğlu, “Hiçbir vatandaşın arasında ayrım yapmıyorsunuz” derken, Ortadoğu da yaşanan olaylara da değindi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ortadoğu’nun bir değil, birden fazla noktasında kan aktığını dile getirirken, akan kanın baş sorumlusunun da AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurguladı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Belediye ziyaretinin ardından Isparta Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu daha sonra ise partisinin il merkezinde toplantı düzenleyecek.



  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum