"Kimseden Talimat Almayan Bir ITSO Hayal Ediyoruz"

Mimarlar Odası Isparta Temsilciliği Başkanı, Yüksek Mimar Caner Ataseven, "Siyasetten uzak, tarafsız, bağımsız, kimseden talimat almayan ve teknik konuları, başta siyaset olmak üzere her şeyin üstünde tutan bir ITSO hayal etmekteyiz.” dedi.

Yayınlanma:
"Kimseden Talimat Almayan Bir ITSO Hayal Ediyoruz"

Mimarlar Odası Isparta Temsilciliği Başkanı, Yüksek Mimar Caner Ataseven, “Mimarlar Odası Isparta Temsilciliği olarak arzu ettiğimiz ITSO budur! Isparta’mızın mutluluğu ve geleceği için bunu gerçekleştirecek yönetime elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” dedi.

Ataseven, 01 Ekim günü yapılacak olan ITSO seçimlerinden sonra seçilen başkanın, Isparta’nın sorunlarını çözmeye, mimarların üretime ve sanata kazandırılmasına ve gençlerin istihdamına yönelik yapılacak çalışmalara yoğunlaşmasını belirterek, “bunların yapılması halinde yönetimimiz olarak elimizden ne gelirse yapacağız.

Siyasetten uzak, tarafsız, bağımsız, kimseden talimat almayan ve teknik konuları, başta siyaset olmak üzere her şeyin üstünde tutan bir ITSO hayal etmekteyiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum