Kimsenin İşiyle Aşıyla Oynamam!

Kimsenin İşiyle Aşıyla Oynamam!

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2019 15:46
Kimsenin İşiyle Aşıyla Oynamam!

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, pazarcı esnafını ziyaretinde önemli mesajlar verdi. Başdeğirmen, yeni dönemde altı otopark olan kapalı ve düzenli pazar yerlerini faaliyete sokacaklarını açıkladı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Sebzeciler ve Manavlar Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Hasan Demir, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Pazar esnafı Şükrü Başdeğirmen’i karşıladı.
Oda hizmet bürosu kalabalık nedeniyle tıklım tıklım doldu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen, pazarcı esnafının fedakar bir esnaf grubu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Sizlerin nasıl zor koşullarda bu işi yaptığınızı biliyorum. Pazarcı esnafımız bizlere hizmet etmek için fedakarlık yapıyor. Biz göreve gelince size eziyet edecekmişiz. Öyle konuşuyorlarmış. Biz size nasıl eziyet edebiliriz. Vicdan sahibi bir insan bunu yapabilir mi? Biz bu göreve sevap kazanmaya geliyoruz. Ben insanların ne işi ile ne aşı ile ne de ekmeği ile oynamam.

BELEDİYECİLİĞİ ÇOK İYİ BİLİYORUM
Yıllardır ticaretin içerisindeyim. 5 yıl belediye meclis üyeliği yaptım. Belediyeciliği çok iyi biliyorum. Sizlere daha güzel ortamlarda ticaret yaptıracağım. Kışın meyveleriniz, sebzeleriniz donuyor. Bunu muhafaza etmek için emek veriyorsunuz. Yeni pazar alanları oluşturacağız. Yeni oluşturulacak alanların altı mutlaka otopark olmalı. Pazar zamanı siz kullanacaksınız, diğer zamanlar mahalle sakinleri kullanacak. İnsana yakışır ticari mekanlar oluşturmak zorundayız. Saygı duyulacak bir iş yapıyorsunuz. Sizi düşünmek zorundayız.

Yağmurda, karda açıkta bekleyen insanlarımız için kapalı otobüs durağı olmalı. Sizler için ve halkımız için kapalı Pazar yerleri olmalıdır. Pazar yerlerimiz için seyyar tuvaletler düşünülmeli. Gittiğimiz Avrupa ülkelerinde ihtiyaçları seyyar tuvaletler ile çözmüşler. Bunlar çok basit konular.
Göreve geldikten sonra hep birlikte oturup, konuşacağız. Pazar yerleri düzenlemesine birlikte karar vereceğiz. Salı pazarı için yer üretmek zorundayız. Birlikte karar verelim ve en uygun yeri bulalım. Tezgah ve işgaliye fiyatları konusunda siz ne isterseniz öyle olur. Biz sizlerin destekçisiyiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum