Kınacı Gül Yağı ve Aromatik Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı Oldu

Dededen babaya, babadan oğula üçüncü kuşak gülyağı ile birlikte kozmetik üretimi yapan Makine Mühendisi Hasan Ali Kınacı, Dünya genelinde gül sektörüne değer katmaya, yön vermeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Kınacı Gül Yağı ve Aromatik Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı Oldu

Gül Yağı ve Aromatik Yağ Sanacileri Derneği Başkanlığına Hasan Ali Kınacı getirildi.

Yeni dönemde önemli proje imza atması beklenen Kınacı, ulusal ve uluslararası projeler başta olmak üzere sektörde fark yaratacak önemli çalışmalar yapmak için kolları sıvadı.

Yeni dönemde gül yağı sektörünü her alanda daha aktif bir şekilde temsil etmek istediklerini belirten Kınacı, '' Isparta'nın sembolü olan gülün ve gül yağının ülkemizde ve dünya genelinde tanıtımını daha iyi gerçekleştirmek, özellikle gül yağı ve gül suyu gibi ürünlerimizin katma değerini artırmak ve elbette tüm sektör temsilcilerimize ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacak birçok proje geliştirdik. Mayıs ayı itibarı ile projelerimize start vermeye başladık. Bu çalışmalarımızda sadece sektör temsilcileri yok, uluslararası paydaşların olduğu projelerimiz de var. Çalışmalarımızın sonuçlarını bir an önce görmek ve olumlu sonuçlar almak için çok sıkı çalışıyoruz.'' dedi.

Hatırlanacağı üzere aynı zamanda ASKON Başkanı olan Kınacı, iş dünyasıyla da buluşmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.