Kınay'dan Torosgaz'a Tepki

Ispartanın Doğalgaz dağıtım Şirketi Toros Gaz, talep olduğu halde Mehmet Tönge ve Çünür mahallelerini 2011 programına almadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2011 01:50
Kınay'dan Torosgaz'a Tepki

Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay, “Üniversiteye doğalgaz veriyorlar hemen bitişiğindeki Mehmet Tönge ve Çünür’ü unutuyorlar” diye tepki gösterdi.

Torosgaz, 2011 yılında doğalgazın verileceği mahalleri açıkladı. Isparta’nın en uzak mahallesi Mehmet Tönge ile Çünür Mahallesi’nin yeni yatırım programında olmaması mahallelinin tepkisine yol açtı. Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay, “Defalarca sözlü ve yazılı talepte bulunduk. Hat yanı başımızdan geçiyor. 2500 nüfusun olduğu mahallemize doğalgaz gelmiyor” açıklamasında bulundu

Doğalğaz dağıtım şirketi Torosgaz A.Ş. ’nin Genel Müdürü Oktay Küp,  2011 Mart sonunda inşaata başlanacak 12 mahalleyi açıkladı. O mahaller arasında Isparta’nın en uzak mahallesi olan Mehmet Tönge ile TOKİ konutlarının bulunduğu Çünür Mahallesinin bulunmaması bu mahallede oturanları tarafından tepki ile karşılandı.

Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay, defalarca talepte bulunmalarına rağmen, Oktay Küp’ün açıklamalarıyla şoka uğradıklarını dile getirerek tepkisini gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum