Kipa Extra'nın Açılışını Vali Memduh Oğuz Yaptı

Isparta’nın en büyük hipermatreki olan, 200 kişiyi istihtam eden Kipa Extra bugün İstanbul caddesi üzerinde açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2011 13:53
Kipa Extra'nın Açılışını Vali Memduh Oğuz Yaptı

Isparta Kipa Extra’nın açılışında Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Tesco Kipa Hipermarket Operasyon Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Merih Boz ve kapabalık bir vatandaş topluluğu hazır bulundu.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Vali Oğuz, şunları söyledi: Isparta’ya büyük bir alışveriş mağzasını daha açıyoruz, bu gibi alışveriş merkezleri hem şehrimiz hemde vatandaşlarımız açısından büyük önem taşımaktadır. Herşeyden önce Isparta ekonomisine büyük bir katkı sağlamaktadır. 200 den fazla kişinin istihdam edilmesi ile de önemlidir. Artık Isparta büyümektedir ve büyümeye devame decektir. 60 bine yalın öğrencisi ile Isparta göç veren değil göç alan bir il haline gelmiştir” dedi.

Tesco Kipa Hipermarket Operasyon Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Merih Boz ise konuşmasında şunları söyledi: Tüketiciye en kaliteli ürünleri, en okonomik fiyatlarla sunan Kipa, 7.000 m2’lik Extra formatıyla artık Isparta halkınında hizmetinde olacak. Şehrin en büyük hipermarketi olarak, hizmete giren mağzamız 30.000bin çeşidi aşan ürünü, 609 araçlık otoparkı, çocuk oyun bölümü, açık ve kapalı kafe alanı, farklı hizmet noktaları ve 200 kişilik istihdam olanağı ile Isparta’ya yeni bir soluk verecektir” dedi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.