“Kırılma Maçından Galip Geldik”

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, Teknik Direktör Hakan Yılmaz saat 11:00’de Kulüp Tesislerinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

Yayınlanma:
“Kırılma Maçından Galip Geldik”

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, Teknik Direktör Hakan Yılmaz saat 11:00’de Kulüp Tesislerinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

Isparta 32 Spor’da Ankaraspor galibiyeti sonrasında moraller yerine geldi. Yılmaz, son oynanan; Ankaraspor maçını ve takımın durumunu değerlendirdi. Değerlendirme toplantısına Ispartaspor’un başarılı oyuncuları Musa Nizam ve Muhammet Aran katıldı.

Toplantıda, Ankaraspor maçının bir kırılma maçı olduğunu ve bu maçtan da galip geldiklerini belirten Hakan Yılmaz, “Ankaraspor’un çok iyi bir takım ve bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Bu galibiyetlerimiz devam etmeli ve seri yakalamamız gerek.

Biz büyük bir camiayız. Büyük camia taraftarlarla olur. Parası olup camiası olmayan takımlar var, birkaç kişi dışında üzülecek kimseleri yok. Takımlar; camiaya, taraftarına, seyircisine aittir. Bu hafta evimizde oynayacağımız Tarsus İdmanyurdu maçında stadı dolu görmek istiyoruz.

FUTBOL SADECE FUTBOL DEĞİLDİR

Bir şehri en iyi takımı temsil eder. Bizim de Şehrimizi temsil eden en iyi faktör Ispartaspor. Ispartaspor bizim ulusal markamız. Futbol bu yüzden sadece futbol değildir. Kamuoyunu taraftarımız oluşturuyor. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Stadyumu doldurmalarını istiyoruz ” dedi.

Ispartaspor’un haftaya evinde oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçı için de görüşlerini dile getiren Yılmaz, Tarsus maçının Ispartaspor için çok önemli bir disiplin maçı olduğunu, artık maç kaybetmek istemedikklerini, Play-Off hedeflerinin devam ettiğini söyledi.

Teknik adam, daha sonraki haftalarda da oynayacakları Bayburt Özel İdarespor ve İnegöl maçlarına da sıkı çalışacaklarını belirtti.

Takımın kaptanı Musa Nizam, Ispartaspor taraftarına bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz. Zor maç geçireceğimizi biliyorduk. Ankaraspor aldığı mağlubiyetlerden dolayı psikolojik olarak sıkıntı içerisindelerdi. Taktik ve disiplin dışına çıkmadan iyi mücadele ettik. Ligin son haftalarında olduğu giib iyi futbol ve oyun anlayışımız devam ediyor. Biz taraftarlarımızın her yerde olmalarını istiyoruz. Sıkıntılar yaşıyoruz fakat desteklerini her zaman bekliyoruz. Biz oyunumuzu sezon sonuna kadar devam ettireceğiz.

Takımın başarılı stoperi Muhammet Aran ise; zor maçtan 3 puanla dönük. Sahada gerekeni yaptık. Antrenmanlarda, hatalarımızı görerek çalıştık. Yukarıya tutunma açısından iyi bir skor aldık. Taraftarımız Bizi Ankara’da yalnız bırakmadı. Hepsine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Ispartaspor son aldığı galibiyetle beraber, 26 puanla 11’inci sıraya yükseldi.(Umut Demiral)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.