Kırmızı Bilgisaray’da 4. Yıl Avantajları

Bilişim sektöründe 4. Yılını tamamlayan Kırmızı Bilgisayar, 4. Yılını müşterileri ile birlikte kutluyor. Kırmızı Bilgisayar 4. Yıl kampanyası kapsamında birçok ürününde müşterilerine avantajlar sunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2014 09:52
Kırmızı Bilgisaray’da 4. Yıl Avantajları

Bilişim sektörünün iddialı isimleri arasında yer alan Kırmızı Bilgisayar, sektörde 4. Yılını kutluyor.

4. Yıl dolayısıyla müşterilerine çeşitli avantajlar sunduklarını belirten Kırmızı Bilgisayar işletmecisi Yasin Yalçınkaya, 4 yıldır müşterilerinin memnuniyetine yönelik titiz bir çalışma anlayışı ile çalıştıklarını söyledi.

Yalçınkaya; “Bizim için önemli olan müşterimizin hiçbir üründe ve teknik konuda madur olmaması. Teknik servis, ürün satışı, güvenlik kamerası, laptop ve pc satışları konusunda müşterimizin ihtiyaclarına göre yaptığımız kişiye özel planlama çerçevesinde çalışıyoruz” dedi.


4. Yıl dolayısıyla bir çok üründe müşterilerine avatajlar sağlayan Kırmızı Bilgisayar, formatta da büyük indirime gitti.

Eski Adliye binası arkasında Şükran Sitesinde bulunan Kırmızı Bilgisayar  bilgisayar formatını 15 TL’ye düşürerek müşterilerileriyle 4. yılını kutluyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Teknoloji