Kış Aylarında Hastalanmamak İçin Hazırlıklara Başlayın

Yaz aylarının artık etkisini kaybetmesiyle beraber, kış için hazırlıklar yapılmaya başlandı.

Yayınlanma:
Kış Aylarında Hastalanmamak İçin Hazırlıklara Başlayın

Kışın en çok tüketilen bitki çaylarının arasında, kış çayı, melisa çayı, kuşburnu çayı, zencefil çayı, tarçın ve nane çayları geliyor. Cumhuriyet Caddesinde bulunan Hayat Aktar sahibi Hasan Çelik, Ispartalıların kış aylarında hastalıklardan korunması için tavsiyelerde bulundu.

Hasan Çelik, kış ayları için hazırlıkların başladığını belirterek bağışıklık sistemini güçlendirmek için; kuşburnu hibisküs, ıhlamur, zencefil, zerdeçal, havlu can, tarçın gibi kış çayları ve macun, pekmez gibi ürünler nezleden, gripten, öksürükten, astımdan, faranjitten ve bronşit gibi hastalıktan korur, ciğerleri temizler” dedi.

Kış ayları geldiği için biraz daha dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Çelik, doğal bitkisel macunların içerisine, bal ve pekmez gibi ürünler koyulup sabah akşam kullanılırsa vatandaşlarımızı dinç ve kuvvetli tutar.

Ayrıca vücut üşütmelerinde hem içilerek hem de vücuda sürülerek kekik yağı ve propolisli ekinezyalı macunlarda kullanılabilir.” İfadelerini kullandı.

kis-aylarinda-hastalanmamak-icin-hazirliklara-baslayin-2.jpg

kis-aylarinda-hastalanmamak-icin-hazirliklara-baslayin-3.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.