Kısa Sürede Yakalandı

Kısa Sürede Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2016 11:17
Kısa Sürede Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde evden hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 şahıstan biri kısa sürede yakalandı. Yakalanan şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yedişehitler Mahallesinde meydana gelen ikametten hırsızlık olayında müştekiye ait ikamette bulunan bir adet LCD televizyon ile bir adet Laptop bilgisayarın çalınması olayı ile ilgili olarak ekiplerimizce yürütülen çalışmalar neticesinde olayın faillerinin halen denetimli serbestlik tedbiri ile kontrolü olan ve iki ayrı suçtan dolayı hakkında aranma kararı olan A.E. ve M.T isimli şahıslar olduğu tespit edilerek yakalanmaları amacıyla gerekli çalışmalara başlanılmıştır.

Ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde olayın faillerinden olan M.T. isimli şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan şüpheli M.T. hakkında “İkametten Hırsızlık” suçundan gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.