Kitap Fuarına Yoğun İlgi

Kitap Fuarına Yoğun İlgi

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2019 12:34
Kitap Fuarına Yoğun İlgi

Isparta Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen kitap fuarı yoğun ilgi görüyor. Fuarın ikinci gününde ünlü yazarlar kitapseverlerle buluştu. Fuara Isparta’nın yanı sıra Antalya, Denizli, Afyonkarahisar ve Burdur illerinden katılım oldu. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bu ilgi beni duygulandırıyor” diye konuştu. Ünlü yazarlar ise Isparta kitap fuarı için “İnanılmaz katılım var. Isparta büyük bir alkışı hakkediyor” dediler

Isparta Belediyesi 3’ncü kitap fuarı büyük ilgi görüyor. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, geçen yıl kendi nüfusunun üzerinde bir katılıma ev sahipliği yapan fuarın bu yıl da aynı oranda ilgi görmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Kitap fuarına 170 yayınevi ile 250 yazarın katıldığını belirten Başkan Günaydın, “Ülke çapında birçok ünlü yazar ile isim yapmış yayınevlerinin Gökkubbe çatısı altında buluşması çok önemli bir olaydır. Bakın fuarın ikinci günündeyiz ve burası tıklım tıklım dolmuş durumda. O nedenle hem mutluyum hem de duygulanıyorum. Ispartalılara hem bu fuara katılım gösterdikleri için hem de misafirlerimize en iyi şekilde ev sahipliği yaptıklarından ötürü minnettarım. Çünkü hayal ettiğimin de ötesinde yol almaya başladık.” açıklamasında bulundu.

KİTAPSEVERLERLE BULUŞTULAR
Fuarın ikinci gününde Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Tarihçi Yazar Prof.Dr.Erhan Afyoncu, ünlü yazarlar Zafer Algöz, Can Yılmaz, Canan Tan, Pelin Çift, Saba Tümer, Zekeriya Efiloğlu ve Adem Efiloğlu kitapseverlerle buluştular. Hem söyleşi hem de imza gününe katılan yazarlar Isparta’daki fuar için “İnanılmaz katılım var. Bütün Ispartalılar büyük bir alkış hakkediyor. Isparta Belediyesini yürekten kutluyoruz. Böyle bir fuarı taşranın bir kentinde düzenliyor olmak büyük başarıdır” şeklinde konuştular. Fuarın ikinci gününde 30’a yakın yazar yine yayınevlerinin stantlarında imza günleri düzenlediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.