‘Kıymetini Çok İyi Biliyoruz’ Deyip Tural’a Oy İstediler

‘Kıymetini Çok İyi Biliyoruz’ Deyip Tural’a Oy İstediler

Yayınlanma:
‘Kıymetini Çok İyi Biliyoruz’ Deyip Tural’a Oy İstediler

Havutlu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğinde coşkuyla karşılanan İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural için, Fatih Mahallesi eski muhtarları mahalle halkından oy istediler. Muhtarlar, “Kıymetini çok iyi biliyoruz” dediler.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, beraberinde parti yönetimiyle birlikte Havutlu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Adayı Tural dernek binası önünde coşku ve sevgi seliyle karşılandı. Şehre kazandıracağı yatırımları anlatan Tural’ın ziyaretine Fatih Mahallesi eski muhtarları da katıldı. Muhtarlar, Başkan Adayı Tural’ın kıymetini çok iyi bildiklerini belirterek mahalle halkından Tural’a oy istediler.

kiymetini-cok-iyi-biliyoruz-deyip-turala-oy-istediler-2.jpg

İŞ GÖRÜCÜLÜĞÜN BABACANLIĞIN

TAKDİRLE KARŞILANIYOR

Fatih Mahallesi Kurucu Muhtarı Hüseyin Gümüşhan “İş görücülüğün, yakınlığın, insanlara yaklaşımın, babacanlığın, bürokratlığın takdirle karşılanıyor. Mahallemizde 20 senedir yapılmayan parkımıza seçimlere 3 ay kala bakılmasını manidar buluyorum. Keşke Şükrü Başdeğirmen daha önce burayı yapsaydı. Eski mahalle muhtarı olarak size mahallemden oy istiyorum. Eğer bu mahallede muhtarlık yaptıysam yılın muhtarı seçilip çevre şurasına katıldıysam bu mahallemin şerefidir.

kiymetini-cok-iyi-biliyoruz-deyip-turala-oy-istediler-3.jpg

Bu mahallede bu Göltaş Caddesi dardı. Bu mahallede yolu genişletmesini sağladıysam bir hatırım vardır diye düşünüyorum . Tüm Fatih Mahallesinden size oy bekliyorum” dedi. Buluşmada bir dernek üyesi de 2009 yılında Belediye yönetiminden otobüs istediklerini ancak bu taleplerinin karşılanmadığını belirterek “Sonra size geldik bize iki otobüs verdiniz. Sizlere teşekkür ederim” dedi.

KAPINIZI AÇIK TUTUN

Havutlu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Gürfidan, ziyaretinden dolayı Ahmet Tural ve parti yönetimine teşekkür ederken, dernek üyesi Muammer Akgül de Tural’ın göreve gelmesi halinde belediye kapısını her zaman açık tutmasını ve köylere destek vermesini istedi.

kiymetini-cok-iyi-biliyoruz-deyip-turala-oy-istediler-4.jpg

HALKIN İÇİNDEN GELİYORSUNUZ

Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Mustan Ayaz da mahalledeki eksiklikleri Tural’a iletti. Ayaz “Başkanım bu mahallede pazar yeri yok. Önüne gelen söz verip gidiyor. Bir sosyal tesis yok. Düğün salonu yok. Burası öğrenci mahallesi. Yaşlılarımız ATM den para çekmeye Iyaş bölgesine gidiyor. Ben seçilirsem elimden geleni mahallem için yapacağım. Size geldiğimizde de kapılarınızı bize açmanızı istiyoruz. Sizi halkın içinde görmek istiyoruz. Çünkü halkın içinden geliyorsunuz” dedi.

kiymetini-cok-iyi-biliyoruz-deyip-turala-oy-istediler-5.jpg

BİZİM KAPIMIZ KİMSEYE KAPANMAZ

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, belediyenin kapılarının herkese açık olacağını söyledi. Tural “34 yıl boyunca esnaf teşkilatında idarecilik yaptım. Benim kapım herkese açıktır. Kapıyı kapatmayız. Kapı açık olacak ki, gelen vatandaşımız bize ulaşabilsin. Evet bu mahallenin ihtiyaçları var. Kapalı Pazar yerinin olmadığını sosyal tesisin yeterli olmadığını, düğün salonu olmadığını biliyoruz. İnşallah tüm bu sorunları İyi Belediyecilik döneminde Isparta’yı tanıştırdığımızda bu eksiklikleri gidereceğiz” dedi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

kiymetini-cok-iyi-biliyoruz-deyip-turala-oy-istediler-6.jpg

kiymetini-cok-iyi-biliyoruz-deyip-turala-oy-istediler-7.jpg

kiymetini-cok-iyi-biliyoruz-deyip-turala-oy-istediler-8.jpg

kiymetini-cok-iyi-biliyoruz-deyip-turala-oy-istediler-9.jpg


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum