Kızılay – Memur Sen İdlip İçin Buluştu

Kızılay – Memur Sen İdlip İçin Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2020 09:19
Kızılay – Memur Sen  İdlip İçin Buluştu

Isparta Kızılay Şube Başkanı Ramazan Tamer Büyükküpcü Memur - Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay’ı ziyaret ederek son dönemde İdlib’te meydana gelen olaylar neticesinde yaşanan insani dramı azaltacak yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Memur - Sen üyelerinin oluşturulacak bir farkındalıkla yardımlarının bölge insanı için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.  

Isparta Kızılay Şube Başkanı Ramazan Tamer Büyükküpcü özetle “Yeryüzünde mazlum milletlerin yardımına koşan Kızılay’ımız şimdide İdlib’te yaşanan insanlık dramına bigane kalmayarak yardım elini uzatmıştır. Yardım etme bilinci yüksek halkımızın bilinçli insanlarca idlib’e ellerini uzatmaları konusu büyük önem arz etmektedir.

 Bu manada Memur Sen il temsilcisi Erdal Demiralay’ı ziyaret ederek Türkiye’nin en büyük sendikasının bu konuda yardımını talep ettik. Kendileri sağ olsunlar bu konuda üyeleriyle görüşerek yardım konusunda destek olacaklarını ifade ettiler” dedi.

 Memur - Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay ise; ”Başkanımızın Sendikamızı ziyaretleri ziyadesiyle memnun etmiştir. İdlib için elimizden geleni yapacağız. Üyelerimizin bu konuda özen göstereceğini ve yardımlarını Kızılay aracılığıyla göndermek isteyeceklerini bizlere iletmişlerdi. Bizlerde bu anlamda üyelerimizin talepleriyle desteğimizi elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışcağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum