"Kızım Bir Şeylerden Korkuyordu"

7 aylık hamile Raziye Karabuğa'nın annesi, Elvan Aydın, "Kızım öldürüleceğini biliyordu. Bir şeylerden korkuyordu" dedi.

Yayınlanma:
"Kızım Bir Şeylerden Korkuyordu"

Dini nikahla birlikte yaşadığı 7 aylık hamile Raziye Karabuğa'yı (24) pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü ve hastanenin acil servisi önüne bırakıp kaçtığı iddiasıyla tutuklanan Şehmuz Gezen'in (18) duruşmasında Karabuğa'nın annesi Elvan Aydın, "Kızım öldürüleceğini biliyordu. Bir şeylerden korkuyordu" dedi.

Olay, 1 Mart'ta, Yazısöğüt köyü yakınlarında meydana geldi. Boşanma aşamasında olan 7 aylık hamile Raziye Karabuğa ile yaklaşık 1 yıldır dini nikahla birlikte yaşadığı Şehmuz Gezen arasında otomobilde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gezen, pompalı tüfekle Raziye Karabuğa'yı yüzünden ve göğsünden vurdu.

Gezen, daha sonra Karabuğa'yı otomobille Isparta Şehir Hastanesi'nin acil servis girişine bırakıp uzaklaştı. Sağlık ekibinin müdahale ettiği Karabuğa ile karnındaki bebeği kurtarılamadı. Olay sonrası polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Şehmuz Gezen, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.Isparta 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan ve ikinci kez hakim karşısına çıkan tutuklu sanık Şehmuz Gezen, Elmalı Cezaevi'nden SEGBİS ile katıldı.

Olayda yaşamını yitiren Rabia Karabuğa'nın annesi Elvan Aydın, babası İsmail Durmaz ve avukatları ile sanığın annesi Hayriye Gezen ve yakınları ve avukatı duruşmada hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.