Koç Fest'te Heyecan Başlıyor

Koç Holding’in 2006 yılında başlattığı, gençlerin kişisel gelişimlerini destekleyen; spor, teknoloji, müzik, eğlence ve rekabet unsurlarını bünyesinde barındıran Koç Fest, 2011 yılı turnesine başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2011 12:03
Koç Fest'te Heyecan Başlıyor

Koç Holding’in 2006 yılında başlattığı, gençlerin kişisel gelişimlerini destekleyen Koç Fest, 2011 yılı turnesine başlıyor.

Koç Fest 18 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında sırasıyla;
Balıkesir, Eskişehir, Muğla, Isparta, Malatya, Samsun ve Konya illerindeki üniversite kampüslerini ziyaret edecek.

Bu yıl 6.’sı organize edilen Koç Fest çerçevesinde üniversiteler 13 dalda düzenlenen Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları müsabakalarına katılarak kıyasıya mücadele edecek.

Kampüslerde gündüz çeşitli yarışmalar düzenlenirken, Türkiye’de ilk kez uygulanacak olan sosyal medya ile entegre bir çok eğlenceli etkinlik organize edilecek.

Sınav stresinden bunalan gençler gece ise, “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” unvanına sahip, Türk müziğinin genç ve yetenekli ismi Emre Aydın’ın konserleriyle keyifli saatler geçirecekler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.