Koca Yusuf Çalışıyor

Koca Yusuf Çalışıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2021 19:34
Koca Yusuf Çalışıyor

Isparta’nın Keçiborlu İlçe Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, ilçenin geliştirilmesi ve güzelleştirilmesi adına her geçen gün yeni hamleler yapıyor. 

Keçiborlu’yu AK Parti Belediyeciliği ile ilk tanıştıran isim olarak tarihe geçen Başkan Parlak, ilçeye TOKİ’den Hükümet Konağına, Gençlik Merkezi’nden, Hastanesine, Sivil Havacılık Yüksekokulu’ndan daha birçok hizmet kazandırdı.

Hizmet ettiği dönemde ilçesine yatırımları kazandırmaya devam eden Başkan parlak son olarak da Ankara ziyaretinde görüştüğü Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan müjde ile dönmüş, ilçeye 301 TOKİ konut sözü almıştı. Başkan Parlak, bu ziyarette ayrıca 1 milyon lirayı da ilçesine hizmet edebilmek için almıştı.

Keçiborlu’da hizmetler dur durak bilmezken çevre düzenlemesi, parke taşı döşeme, asfalt çalışmaları da ihtiyaç olan bölgelerde sürdürülüyor. Her mahalleye ve her insana eşit şekilde yaklaşmayı başaran bir profilde hizmetlerini aksatmaya Başkan Parlak, halka hizmetin hakka hizmet etmek olduğunu belirtiyor.

ERDOĞAN TAKDİR ETMİŞTİ

Çalışkanlığı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalarını takdir ettiği Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ‘a ‘Koca Yusuf’ lakabını takmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.