“Köklerden Geleceğe Kültürel Değerlerimiz“

Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu 4/E sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan “KÖKLERDEN GELECEĞE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZ“ adlı sergi Iyaşpark Avm de açıldı.

Yayınlanma:
“Köklerden Geleceğe Kültürel Değerlerimiz“

Isparta’ nın gözde okullarından Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu 4/E sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan “KÖKLERDEN GELECEĞE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZ“ adlı sergi Iyaşpark Avm de açıldı.

Geçmişten günümüze tarihe ışık tutan eserlerin yer aldığı sergiye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa ASLAN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal UYSAL, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Okul Müdürleri katıldı.

İlimizin kültürel değerlerine minik elleri ile dokunuşlar yaparak sahip çıkan 4/ E fsane öğrencilerinin sunumları büyük ilgi ile karşılandı.

31 Ekim - 02 Kasım tarihleri arasında sergilenecek olan sergi 10.00 - 22.00 saatleri arasında ziyarete açıktır .

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.