Kolukırık Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti Isparta Milletvekili adayı Suat kolukırık seçim çalışmalarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2011 18:59
Kolukırık Seçim Çalışmalarına Başladı

AK Parti Isparta Milletvekili adayı Suat kolukırık seçim çalışmalarına başladı. AK Parti Isparta Milletvekili adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, AK Parti Isparta İl başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan ve ekibiyle birlikte Yalvaç ilçe teşkilatını ziyaret etti. Kolukırık burada yaptığı konuşmada, taban demokrasisine inanan birisi olduğunu söyledi.

AK Parti'nin bugüne kadar tabanın ve halkın sesini dinlediği ve buna uygun politikalar ürettiği için başarılı olduğunu belirten Kolukırık, "Biz de tabanın sesini dinleyeceğiz. Çünkü taban partinin gözüdür, kulağıdır, sesidir. Gelişim tabandan tavana yayılır. Biz bunun bilinci içinde hareket ederek çalışmalarımıza yön vereceğiz" dedi.

AK Parti'nin dışındaki alternatiflerin elitist siyaset tarzı benimsediklerini ve halka uzak isimlerle onların karşısına çıktıklarını ifade eden Kolukırık, şunları kaydetti: "Biz Anadolu çocuğuyuz, yalı çocuğu değiliz. Biz Türkiye'de hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, dışlamayacağız. Biz faşist değiliz. Kelime-i şahadet getiren herkes kardeştir, kardeşimizdir. Fırat'ın ötesine geçemeyenler milliyetçilikten bahsetmesin. Milliyetçiliğin Türkiye'deki adresi AK Parti'dir. Ak Parti'nin milliyetçilik çıtası öyle yüksektir ki, bunların hayalleri bile buna yetişemez" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum