KOM Şubeden Dört Dörtlük Operasyon

KOM Şubeden Dört Dörtlük Operasyon

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2019 13:06
KOM Şubeden Dört Dörtlük Operasyon

Emniyet Müdürlüğü'ne Bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Devletimizin uğrayacağı vergi kaybını engellemek, haksız rekabetin önüne geçmek ve kaçakçılığın toplum nezdinde ulaşılabilirliğinin azaltılması amacı ile çalışmalar başlatıldı.

04-08 Kasım 2019 tarihleri arasında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde bazı marketlerde kaçak gıda ürünlerinin bulunduğu ve satışı yapıldığı yönündeki ihbarlar doğrultusunda, harekete geçen polis; Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bahse konu tarihler arasında 4 adet operasyon gerçekleştirdi.

Bu operasyonlarda 4 işyerinde gerçekleştirilen aramalarda, toplam 4 şüpheli hakkında 5607 SKM suçu kapsamında adli işlem yapıldı.

- Gümrük kaçağı olduğu tespit edilen yabancı menşeili çay, şeker, makarna, pirinç ve çok miktarda katı gıda maddeleri ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.