Korkmaz: 'İktidara Hazırız, Milletten Yetki İstiyoruz'

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, MHP'nin İktidara Hazır Olduğunu Belirterek, Milletten Yetki İstedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2011 18:31
Korkmaz: 'İktidara Hazırız, Milletten Yetki İstiyoruz'

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, MHP'nin iktidara hazır olduğunu belirterek, milletten yetki istedi.

Korkmaz, Aktif Gazeteciler Derneği'nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, yeniden adaylık için müracaatta bulunacağını söyledi. MHP'nin 12 Haziran'da yapılacak genel seçime çok ciddi bir şekilde hazırlandığını söyleyen Korkmaz, yaklaşık 1,5 yıl önce Türkiye'nin sorunları ile ilgili yapılan ankette, terör, beka ve işsizlik, yolsuzluk sorunlarının baş sıralarda yer aldığını, MHP'nin de bu sorunlara karşı çalışma yaptığını aktardı. Sorunlara etkin çözümlerin yer aldığı beyanname hazırladıklarını bildiren Korkmaz, "Bu Seçim beyannamesi titizlikle hazırlanmış, üzerinde emek ve alın teri olan bir beyannamedir" dedi.

Ülkenin milli bütünlüğünün riske sokulması tehlikesini ortadan kaldıracaklarını söyleyen Korkmaz, samimi ve başarılı kadroya sahip olduklarını belirtti. Seçim beyannamesinde yer alan çalışmaları hayata geçirebilmek için milletten yetki isteyen Korkmaz, "MHP, şu anda Türkiye'nin başındaki kabineden çok daha kaliteli ve Çalışkan kabineyi kurabilecek güçte ve hazırlıktadır. Milletimizden yetki istiyoruz" diye konuştu.

MHP olarak halktan 3 dönemlik iktidar istediklerini söyleyen Korkmaz, AK Parti iktidarının sistem üzerinde önemli ölçüde tahribat yarattığını, milli bütünlüğü zedelediğini ve bunları tamir etmek için bir dönemin yetmeyeceğini kaydetti.

Korkmaz, gazetecilerin Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Ispartalı komutan Engin Alan'ın aday olup olmayacağı yönündeki soruya ise şu yanıtı verdi:

"Engin Alan bey yıllarca terörlü mücadeleye hizmet etmiş bir kahramandır. Engin Paşa kıymetli bir asker, kıymetli bir devlet adamı. Aday olacağı konusunu partimizin yetkili organları bilir. Engin paşa yakında beraat edecektir, diye düşünüyorum. Konu yargıya intikal etmiştir. Yargının vereceği karara saygılıyız."

MHP Isparta Milletvekili Korkmaz, Isparta'nın da sürekli nüfus kaybettiğini, sanayi bölgesinin boşaldığını, çiftçilerin sıkıntılar yaşadığını belirtti. Isparta için gül ve elmanın stratejik bir öneminin olduğunu anlatan Korkmaz, MHP döneminde gülün ve elmanın destekleneceğini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum