Korkunun Ecele Faydası Yok, CHP'nin Adayı Belli

Korkunun Ecele Faydası Yok, CHP'nin Adayı Belli

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2019 15:16
Korkunun Ecele Faydası Yok, CHP'nin Adayı Belli

Eğirdir’in DP’li Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün “İlçede partilerin adayları henüz belli değil” yönündeki değerlendirmelerine CHP Belediye Başkan Adayı Kaş’tan tepki geldi. Kaş, “CHP’nin adayı belli. Siz de görüyorsunuz ki Eğirdir’e Mart’ın sonu bahar gelecek” dedi.

Hafta sonu görkemli bir törenle seçim bildirgesini açıklayan CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Emekli Albay Mehmet Kaş, Eğirdir’in Demokrat Parti’li Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün “Şimdiye kadar Ak Parti Belediye Başkanı Veli Gök adaylığını açıkladı. Diğer partilerden CHP, İyi Parti, Demokrat Parti Belediye Başkanı adayları henüz açıklanmadı. Bu partiler adaylarını açıkladığı zaman duruma bakarak tekrar aday olup olmadığıma karar vereceğim” yönündeki açıklamalarına CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaş’tan tepki geldi.

Kaş, “Sayın Başkan zannediyorum ki, gündemi yakından takip edemiyor. CHP’nin Eğirdir Belediye Başkan Adayı bellidir. Parti teşkilatımız hafta sonu düzenlediği törenle adayını Eğirdir’e tanıtmış ve şahsım da o programda seçim bildirgesini değerli Eğirdirlilerle paylaşmıştır. Eğirdir değişimin sinyallerini çoktan vermiştir. Tarafımıza yönelik teveccüh bunun en önemli göstergesidir. Eğirdir’de bütün siyasi partilerimizin tabanından şahsıma yönelik güven mesajları almaktayım. Eğirdir için büyük projelerimiz var. Eğirdir’in değerine değer katacak projelerimiz halkımız tarafından büyük ilgi ve beğeni ile takip edilmektedir. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; Eğirdir’e derman belediyeciliği 1 Nisan’da gelecektir. Eğirdir için Mart’ın sonu bahardır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum