Koronavirüs Taşıyan Personel Sayısında Artış

Koronavirüs Taşıyan Personel Sayısında Artış

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2020 09:25
Koronavirüs Taşıyan Personel Sayısında Artış

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, üniversite içerisinde koronavirüs taşıyan personel sayısının artması ve yeni vakaların tespit edilmesi sebebi ile ‘İvedi’ başlığı ile Personel Daire Başkanlığına talimat gönderdi.

İşte Çarıkçı Tarafından Gönderilen O Yazı;

Üniversitemizin Covid-19 virüsü taşıyan personel sayısının artış göstermesi ve yeni vakaların tespit edilmesi nedeniyle tedbir amaçlı olarak idari izin mütalaa edilmemesi kaydıyla 19.08.2020 tarihinden itibaren Birimimizde çalışan mevcut personeli iki grup halinde 15 günlük periyotlarla dönüşümlü olarak evden çalışma yöntemiyle çalıştırılmasına karar verilmiştir.

Bu kapsamda Dekanlığınızca/Müdürlüğünüzce hazırlanan çalışma listelerinin tablo halinde Başkanlığımıza gönderilmesi gerekmektedir. Evden çalışmada aksaklığa mahal verilmeyecek şekilde dikkat ve önem gösterilmesi aksi halde gereken yaptırımın uygulanacağını bilinmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.