Koronavirüse Karşı Okullarda Eş Zamanlı Hijyen Uygulaması

Koronavirüse karşı okullarda eş zamanlı hijyen uygulaması.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2020 14:11
Koronavirüse Karşı Okullarda Eş Zamanlı Hijyen Uygulaması

Sıra, masa, tahta, dolap, kapı kolları... Okulda öğrencilerin elle temas ettiği her yer dezenfekte edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı koronavirüsten öğrencileri korumak için "eş zamanlı hijyen" uygulamasını başlattı.

IspartaMilli Eğitim Bakanlığı’nın tatil açıklamasının ardından harekete geçen Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konu ile ilgili öğrenci ve velilere gerekli bilgilendirmeleri yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, öğrenci ve veliler için hayli önemli olan bu konuyu Türkiye gündeminde tutabilmek için #IspartaEbayıKullanmayaHazır hastagıyla bir twitter çalışması başlattı.

Öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği çalışma tatil sürecini değerlendirecek öğrenciler için önem arz ediyor.

Okulların tatil edilmesine sebep olan Corona virüsü sebebiyle dezenfeksiyon çalışmaları için Kimya bölümü bulunan TOBB MTAL'ne dezenfektan üretimi için talimat verildiği, okul müdürlüğünün gerekli çalışmaları yapıp İl Müdürlüğünün desteği ile dezenfektan üretimine 12 Mart itibariyle  okulların dezenfeksiyonuna başlandığı bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.