KOSGEB Usta ve Çırakları Buluşturuyor

KOSGEB Isparta İl Müdürlüğü tarafından Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı Düzenleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2022 19:06
KOSGEB Usta ve Çırakları Buluşturuyor

KOSGEB Isparta İl Müdürlüğü tarafından Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı Düzenleniyor. KOSGEB Isparta İl Müdürü Yurdun Yıldırım yaptığı açıklamada ‘kaybolmaya yüz tutmuş meslekler usta çırak ilişkisi ile yeniden hayat bulacak. Program kapsamında 250.000 TL’ye kadar destek verilecek.’ Dedi.

KOSGEB Isparta İl Müdürü Yurdun Yıldırım yaptığı açıklamada "Kaybolmaya yüz tutmuş meslekler yeniden hayat buluyor. Usta çırak ilişkisi ile yeni zanaatkarlar yetişiyor!KOSGEB tarafından “Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı” yürürlüğe konulmuştur.

250.000 TL’ye kadar destek verilecektir.Destek Programı, Uygulama Esasları ve eki formlar KOSGEB kurumsal internet sayfasında “İşletme Geliştirme, Büyüme ve Uluslararasılaşma Destekleri” sekmesinin altında yer almaktadır. 24.06.2022 tarihinde Sayın Bakanlarımız Mustafa Varank ve Mehmet Nuri Ersoy tarafından protokol imzalanmış olup destek programına ön başvurular bugün itibarı ile başlamıştır.

Ön başvuruları Kültür ve Turizm Bakanlığı alacak olup ön başvuruyu geçecek olan işletmeler KOSGEB’e bildirilecektir. Akabinde destek sürecine başlanacaktır." Dedi.

1-015.png

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.