Kovuldu!

Habertürk’ün Isparta’daki skandalla ilgili haberleri büyük yankı buldu. Doping ilacı verdiğini itiraf etmesine rağmen masörken Emrespor’un müdürlüğüne getirilen İlker Yuvauç’un bileti kesildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2013 13:00
Kovuldu!

Isparta Emrespor ile Muğlaspor arasındaki şampiyonluk maçında futbolculara doping verdiğini itiraf ettikten sonra Emrespor’da kulüp müdürlüğüne getirilen masör İlker Yuvauç, dün Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan tarafından görevinden alındı.

Başkan İsmail Çalışkan, “Kulübümüz bu yaşanılanlardan çok büyük zarar gördü. Doping olayı camiamızı lekeledi. Artık çalışamayız” diyerek Yuvauç’ı görevden aldı.

‘YALAN SÖYLEDİM’ DEMİŞTİ
Geçen sezon sonunda oynanan Isparta Emrespor-Muğlaspor şampiyonluk maçının ardından futbolcu Serdar Öztan’da doping çıkmış, masör İlker Yuvauç Amatör Futbol Disiplin Kurulu’na ve daha sonra Tahkim Kurulu’na verdiği ifadelerde “Futbolcu hasta olduğu için ilaç verdim. Bilerek doping yapmadık” demişti.

Ancak masör Yuvauç, daha sonra Tahkim’e yaptığı başvuruda “Sizlere daha önce yalan söyledim. Antrenör Sait Taş’ın talimatı üzerine futbolculara doping hapları dağıttım. Futbolcu Serdar da bilerek aldı” şeklinde konuşmuştu.

Tahkim de bunun üzerine daha önce suçsuz gördüğü Serdar Öztan’a bu kez 2 yıl hak mahrumiyeti cezası vermişti. Masör İlker Yuvauç, yaşanan bu süreç sırasında ilginç bir şekilde Emrespor kulüp müdürlüğüne getirilmişti.


HTSPOR/ Atilla TÜRKER

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Spor