Köy Enstitüsü Festivali Coşkuyla Kutlandı

Gönen, bu yıl 32’ncisi düzenlenen Köy Enstitüsü Festivali, diğer adıyla Kuru Fasulye Günü’ ile adeta coştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Haziran 2022 15:28
Köy Enstitüsü Festivali Coşkuyla Kutlandı

Gönen, bu yıl 32’ncisi düzenlenen Köy Enstitüsü Festivali, diğer adıyla Kuru Fasulye Günü’ ile adeta coştu. Gönen’den ülkenin dört bir yanına yayılan aydınlanma ışığının kilometre taşlarından olan Köy Enstitüsü Festivali  Cumartesi ve Pazar günü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bu yıl 32’ncisi düzenlenen Gönen Köy Enstitüsü Festivali, diğer adıyla Kuru Fasulye Günü 25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleşti.Festivalin ilk gününde ise oldukça önemli bir panel düzenlendi.Saat 11.00’de başlayan Köy Enstitüleri Paneline SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. M. Lütfi Çakmakçı moderatörlük yaptı.

Festivalin ikinci günü olan Pazar günü ise saat 10.00’da Halk TV’de canlı olarak yayınlanan Serhan Asker’le Görkemli Hatıralar programı gerçekleşti.

Gönen’den Halk TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan programda Belediye başkanı Osman Kesmen hem etkinliğin amacından, köy Enstitülerinden ve ilçeye yapılan hizmetlerden bahsetti.

Gönen’de gerçekleşen programa siyasiler akademisyenler ve Gönen Köy Enstitüsünden mezunlar ile çok sayıda davetli katıldı.

GÖNEN’DE COŞKULU FESTİVAL

GÖNEN’DE COŞKULU FESTİVAL

GÖNEN’DE COŞKULU FESTİVAL

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.