Köy Garajı Esnafını Siyaset Malzemesi Yapmalarını Ayıplıyorum

Köy Garajı Esnafını Siyaset Malzemesi Yapmalarını Ayıplıyorum

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2019 13:10
Köy Garajı Esnafını Siyaset Malzemesi Yapmalarını Ayıplıyorum

Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Köy Garajı ve civarındaki esnafla bir araya geldi. Bir adayın ‘buralar yıkılacak, Köy Garajı kaldırılacak’ şeklindeki sözlerine sert cevap veren Günaydın, “Siyaseti bu kadar basitleştirmenin anlamı yok. Köy Garajı esnafını siyaset malzemesi yapmalarını ayıplıyorum” dedi.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Köy Garajı ve çevresindeki esnafı ziyaret etti. Bölgeye gelişinde esnaf tarafından sevgi ile karşılanan Başkan Günaydın, esnafa dükkânların yıkılmayacağı ve Köy Garajının taşınmayacağına ilişkin garanti verdi.

Esnaf ziyaretinin ardından değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın şunları söyledi: “Bu çarşımızın yıkılacağı hatta buradan köy garajının da kalkacağı noktasında spekülasyonlar ortaya atılmış. ‘Üç-beş oy alalım’ diye bu sözleri ortaya atanlar var. Buraya bir zatı muhterem gelmiş, ‘yıkılacak, köy garajı taşınacak’ sözlerini ortaya atmış. Siyaset uğruna buradaki insanlarımızın kafasını bulandırıyorlar, demagoji yapıyorlar. Siyaseti bu kadar basitleştirmesinin anlamı yok. Burası yıkılmayacak, Köy Garajı da kalkmayacak. Birkaç kez buraya gelip bunu nereden uydurdun ey şahıs. Yapılan çok çirkin bir olay.
Buradaki bütün esnafımızın ve Köy Garajında bulunan vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Köy Garajı buradan gitmeyecek, buralar yıkılmayacak. Ancak burada bir şey yapacağız. Burada derme çatma halinde yerlerimiz var. Esnafımıza yakışır bir şekle getirmek için düzeltmeler yapacağız. Daha düzenli iyi hale getirmek için çalışacağız. Buradaki sokaklarımızın üzerleri kapatılabilir mi? düşüncesindeyiz. Yine daha iyi aydınlatma için çalışmalar yapmayı düşünüyoruz. Biz böyle düşünürken, birisi de kafasından bir şey atıyor. Esnafımızı siyasete malzeme yapmalarını ayıplıyorum. Burası kalkmayacak, taşınmayacak. Son sözüm budur”
Başkan Günaydın’ın ziyaretinden memnun olan esnafta “Başkanımızdan memnunuz, bir sorunumuz yok. Diğer adaylar gelerek ‘yıkılacak’ şeklinde yalan söylentiler ortaya atıyorlar. Başkanımız yıkılmayacağı, kalkmayacağı noktasını bizlere bir kez daha ifade ettiler. Başkanımıza inanıyor, güveniyoruz. Başkanımız bize güzel haberler verdi. Buraların yıkılmayacağını öğrendik, çok memnun olduk. Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.