Krize İnat Üretiyorlar Üreterek Büyüyorlar

Krize İnat Üretiyorlar Üreterek Büyüyorlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2019 10:19
Krize İnat Üretiyorlar Üreterek Büyüyorlar

Ülke ekonomisindeki çalkantılı süreç birçok sektörde daralmaya sebep oluyor. Ancak, ayakta kalmanın anahtarının üretim olduğunun bilincinde olan, mobilya ve ev dekorasyonu sektöründe önemli atılımlara imza atan Ispartalı iki ortak krize inat üreterek büyüyor. İşte Sedilla Rmz Mobilya ve Ev Dekorasyonun örnek başarı hikayesi…

Fethiye Zeynel ve İsmail Duman ortaklığıyla hayat bulan bir Isparta Markası Sedilla… Ev Mobilyaları ve Dekorasyon alanında hizmet veren Sedilla Rmz Ev Mobilyaları ve Dekorasyonu, Isparta’nın üretimdeki potansiyelini artırması ve üreterek kalkınma modeli oluşturması bakımından bir firmanın ötesinde üretim ekonomisi modeli yaratması açısından dikkat çekici.

Ulusal birçok markanın kalitesiyle boy ölçüşebilen ürünler, Isparta’da üretiliyor, çevre illeri dahi aşıp yurt dışına ulaşıyor. Fransa’ya kadar ulaşan Sedilla Markasının direksiyonunda ise yıllardır sektörün çeşitli kollarında yer alan Fethiye Zeynel ve İsmail Duman var.

Krize sığınıp, daralmaya gitmek yerine üretime sarılıp büyümeyi tercih eden Sedilla, mobilya sektöründeki ilginç bir durumu da gözler önüne serdi. Mobilya konusunda isim yapan İnegöl’e dahi ürün satışı yaptıklarını kaydeden Sedilla işletmecileri “Biz birinci kalite ürün ortaya koyuyoruz. Ürettiğimiz her şeyin arkasındayız. Buradan İnegöl’e mobilya satıyoruz. Ama sonra duyuyoruz ki, Ispartalılar gidip İnegöl’den mobilya alıyor. Ispartalı tüketici kendi üreticisine sahip çıkarsa, memleketine sahip çıkmış olacak. Ekonomik sorunlardan söz ettiğimiz bu günlerde aslında büyülü sözcük yerli ve milli olmak ve üretmek. İşte Sedilla yerli üretimi ile Isparta’nın bir markası. Biz Isparta ile birlikte büyümek isteyen bir markayız” dedi.

 

Kanepe, koltuk takımı, oturma grubu, yatak odası, genç odası, hazır mutfak, vestiyer ve tüm yaşam üniteleri alanında üretim yapan Sedilla, düzenlediği kampanyalarla da sizlere çözüm ortağı oluyor. Ramazan Bayramına özel 25 Mayıs’ta başlayacak ve bayrama kadar devam edecek olan büyük kampanya için hazırlıklarını tamamlamaya çalışan Sedilla, yüzde 50’ye varan indirimlerle evini yenilemek isteyenlerin uğrak adresi olacağa benziyor.

Tüketicilere de önemli uyarılarda bulunan Sedilla yöneticileri, “Mobilya ürünleri alırken garantiye dikkat etmek lazım. Biz ürettiğimiz her şeyin arkasındayız. En az 2 yıl garantili ürünlerimiz. Ürettik, sattık bizden çıktı diye bir anlayış içerisinde değiliz. Özellikle internet alışverişlerinde tüketicilerin dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

 

Sedilla yöneticileri kendi imalatları olan mobilya ürünlerini sergiledikleri 250 metrekare alanda hizmet veren mağazalarında sizleri ağırlamak ve mobilya konusunda her türlü konuda çözüm ortağı olmak için bekliyorlar.

İletişim Kanalları
İskender Mahallesi Aksu Caddesi Hacıbenli Camii Yanı
0 535 283 02 72 – 0 531 511 69 38

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.