Krize inat vergisini ödedi

Örnek Esnafa Teşekkür Belgesi:

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2019 10:21
Krize inat   vergisini ödedi

Isparta Defterdarlığı Kaymakkapı Vergi Dairesi Müdürlüğü, vergi mükellefliği görevini zamanında yerine getiren Adil GSM Center sahibi Adil Durgun’a Teşekkür Belgesi’ verdi.

Maliye Bakanlığının emir ve direktifleri doğrultusunda, Isparta Defterdarlığı geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ‘Vergi Haftası’ kapsamında vergisel yükümlülüklerini tam olarak yerine getiren mükellefleri Teşekkür Belgesiyle onure ediyor. 

VERGİSİNİ ZAMANINDA 

ÖDEYENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

Bu doğrultuda, dün vergi mükellefliği görevini zamanında yerine getiren Belediye İşhanı birinci katında ticari faaliyetini sürdüren Adil GSM Center sahibi Adil Durgun’a Teşekkür Belgesi’ takdim töreni gerçekleştirildi. Törene; Defterdar Yardımcısı Ali Ateş, Kaymakkapı Vergi Dairesi Müdürü Bülent Dirikolu, Kaymakkapı Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Hasan Keskin, Sicil Yoklama Şefi Sait Kesmeci, Vergilendirme Şefi Fatma Özdamar ve Gelir Uzmanı Nuran Aytaç katıldı. 

Kaymakkapı Vergi Dairesi Müdürü Bülent Dirikolu vergisel ödevlerini zamanında yerine getiren kurumlara teşekkür belgesi verildiğini belirterek; “Vergi Haftası münasebetiyle vergilerini zamanında ve eksiksiz ödeyen mükelleflerimize teşekkür belgesi veriyoruz. Herkes imkanları ölçüsünde vergilerini ödüyor. Vergisel ödevlerini zamanın da yerine getirmelerinden dolayı mükelleflerimize teşekkür ederim. Bu mükelleflerden birisi de Adil Durgun beyefendi. Defterdarlık olarak kendisine teşekkür ediyor ve bu belgeyi takdim ediyoruz” dedi. 

DURGUN; “EKONOMİK SIKINTILARA 

RAĞMEN VERGİMİ ÖDÜYORUM” 

Adil GSM Center sahibi Adil Durgun da belge takdim töreninde yaptığı konuşmada, kendisine bu belgeyi layık görenlere teşekkür ettiğini belirterek ve teşekkür belgesi aldığı için çok mutlu oldu ifade ederek, dürüst mükellef olarak zor ekonomik şartlara rağmen vergilerini zamanında ödediğini kaydetti. Durgun, Türkiye ve Isparta’ya faydalı olmak için ellerinden geleni yaptığını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.