Kuaför Esnafımızın Hizmet Standardı Yüksek

Kuaför Esnafımızın Hizmet Standardı Yüksek

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2019 09:12
Kuaför Esnafımızın Hizmet Standardı Yüksek

Isparta Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çelik, 22 Mayıs Dünya Kuaförler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Tüm berber ve kuaför esnafının günlerini kutlayan Oda Başkanı Mehmet Çelik mesajında şunlara yer verdi: “Berberlik ve Kuaförlük mesleği meşakkatli bir meslek. Her konuda toplumsal bilincimizin en üst seviyeye ulaşması için kuaförlerin önemini bilmek gerekir. Kuaförler toplumun tam merkezinde yaşayan önemli kimselerdir. Onlar her bireyin güzel görünmesi, için hizmet veren kesimdir.

Eğer kişi veya toplum iyi yönde değişim istiyorsa, bu kuaförlerimizin değişimi ile daha kolay olacaktır. Gelişim için değişimi isteyen her kesimin bu meslek grubuna yüzlerini dönmesi gerekliliğine inanıyoruz. Ispartamızda da berber ve kuaför esnafımız hizmet standardını ve kalitesini her geçen gün artırarak, müşterilerine en iyi hizmeti verme gayesindedir. Sorumluluğunu üstlendiğimiz meslektaşlarımızın sosyal ve ekonomik olarak daha iyi şartlarda yaşaması için bizler de oda olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm berber ve kuaför esnaflarımızın 22 Mayıs Kuaförler Gününü kutluyorum. Bu meslekte emeği gecen tüm esnafımıza uzun ömür sağlık ve mutluluk diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.