"Kulübün Şu Anda Hiçbir Futbolcuya 1 TL Borcu Yok"

Isparta 32 Spor 2. Başkanı Gültekin Özdemir, göreve geldikten sonra tüm sorunları çözdüklerini belirterek, mali tabloyla da ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
"Kulübün Şu Anda Hiçbir Futbolcuya 1 TL Borcu Yok"

Isparta 32 Spor 2. Başkanı Gültekin Özdemir, göreve geldikten sonra tüm sorunları çözdüklerini belirterek, mali tabloyla da ilgili açıklamalarda bulundu.

Isparta 32 Spor 2. Başkanı Gültekin Özdemir, Kanal 32’de yayınlanan Birebir Programının konuğu oldu. Özdemir, güçlü ve büyük bütçeli takımlara karşı mücadele verdiklerini belirterek, “Bizim grubumuzda beyaz grupta 19 tane takım var, 19 tane takımın 11 tanesinin bütçesi bizden fazla . 8 takımda bizim ayağımızda belki birkaç milyon bizden düşük. Belki birkaç milyon bizden fazla bizim ayağımızda ama diğer 11 takım bizim kurduğumuz takım arasında en az 10 Milyon civarında bir bütçe farkı varmış.

O yüzden fazla harcayanlar varmış. Biz borçsuz Ispartaspor teslim aldık derken bizim bildiğimiz teslim alırken bildiğimiz bir borç vardı zaten 900 bin lira civarında bir borç. Almadan önce kongre sürecinden önce biz biliyorduk ama Ispartaspor gibi bir kulübün 900 bin lira borcunu olması borcu yok gibi bir şeydir. Yani bu zaten böyle bütçeli takımlarda 900 bin liranın bir önemi yok diye düşünüp, zaten biz bu borcu kabul etmiştik. 900 bin liranın üzerine de bir miktar daha borç çıktı.

Belki bilinen, belki bilinmeyen bilmiyorum ama bizim ödemek zorunda olduğumuz bazı borçlar çıktı. Yaklaşık olarak bu borç 2 milyona tekabül ediyor. Bizim ödememiz gereken yani takımın biz üstlendiğimiz 900 bin lira borcu biz zaten bugüne kadar 801 bin lirasını ödemişiz. Bizim bildiğimiz borçtan bahsediyorum. 900 bin liranın 801 bin lirasını ödedik.

Diğer kalan boşluğu alakalı olarak da tabii ki devlet büyüklerimizden yardım istedik. Sağ olsun sayın vekilimiz, Başkanımız Süreyya Sadi Bilgiç bu borçtan haberi olduğunu ve kendisinin bunu bizim düşünmemiz gerek düşünmemiz gerektiğini, kendisinin bunu halledeceğini zaten bize beyan etti. Onun için.

Yani bize gelen 900 bin liralık bir borç var ve bu borcun 800 bin lirasını biz zaten ödedik. İkinci ligden üçüncü lige çıkarken ödenmeyen maç başları var. Bunları ödedik. Sizin dediğiniz bunlar. Futbolcu alacaklarını bir futbolcumuz ismini de söyleyeyim, Gökdeniz Varol isimli bir futbolcumuz federasyona şikayet etmiş, bizi 137 bin lira. Biz tabii bu 137 bin lirayı öderken bir de şöyle bir şey vuku buldu. Bu arkadaş daha önce bizi federasyona şikayet etmiş, mahkemeyi kazanmış hiçbir şekilde kulüple diyaloga geçmeden bize transfer yasağı koydu.

Federasyon bu para ödenmediği için 20 günlük süreçte bize transfer yasağı koydu. Biz bu 137 bin lira parayı saat 11’de öğrendik ve Saat 1 itibariyle biz borcu kapatıp öğleden sonra transfer yasağını kaldırmıştık. Yani bunlarla da karşılaştık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.