Kurt Yalvaç'ta Süt Üreticileriyle Biraraya Geldi

AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, Yalvaç'ta süt üreticileriyle biraraya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2011 13:44
Kurt Yalvaç'ta Süt Üreticileriyle Biraraya Geldi

AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, Yalvaç'ta süt üreticileriyle biraraya geldi.

Halk Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kurt, vatandaşların sorunlarını dinledi. Daha sonra Yalvaç Süt Üreticileri Birliği üyeleriyle biraraya gelen Kurt, ilçedeki süt üretimi hakkında bilgi aldı.

Süt fiyatlarının düşüklüğünden ve üretim maliyetlerinin yüksekliğinden ve sütün pazarlanması noktasında yaşadıkları sıkıntıları dile getiren üreticiler, Kurt'tan destek beklediklerini belirttiler.

Üreticilerin sorunlarını dinleyen Kurt, üretim sektörlerinin sıkıntılarını bildiklerini ve bunların giderilmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi. AK Parti'nin bu konuda önemli çalışmalar yaptığını vurgulayan Kurt, ''Bugüne kadar gelmiş geçmiş tüm hükümetler içinde Ak Parti hükümeti kadar çiftçiyle, tarımla, üretimle ilgilenen olmamıştır. Halkımız da bunu görerek bize hep destek verdi. Hükümetimiz tüm sorunların bilinci içinde çözüm için çalışmalarını sürdürmektedir. Sorunların çözümü noktasında büyük mesafe kaydettik. Çok kısa süre içinde sıkıntıları en aza indireceğiz. Ülkemiz bölgenin istikrar içinde hızla ileri giden tek ülkesidir. Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, dünyada söz sahibi, bölgenin lider ülkesi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken sizlerin de desteğini bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.