Kurt Yenişarbademlide Partilerle Görüştü

AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, Yenişarbademli'de partililerle bir araya geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2011 16:05
Kurt Yenişarbademlide Partilerle Görüştü

AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, Yenişarbademli'de partililerle bir araya geldi.

İlçe teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, Yenişarbademli'de bir kahvehanede partililerle bir araya gelerek ilçe sorunları hakkında bilgi aldı.

Kurt, burada yaptığı konuşmada, bölgenin Milli Park sınırları içinde yer alması nedeniyle vatandaşların sıkıntılar yaşadığını bildiğini belirterek, bu sorunların yakın takipçisi olduğunu söyledi. Uzun zamandır Milli Park nedeniyle uygulamaya konulamayan gölet projesinin bu yıl içerisinde yapımına başlanacağını ifade eden Kurt, projenin tamamlanmasının ardından ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacağını kaydetti.

Bir vatandaşın, Tarım Kredi Kooperatifinde personel olmadığını ve haftada iki gün geçici personel görevlendirilen kooperatifin çiftçilerin isteklerine yetişemediğini anlatması üzerine Kurt, konuyla ilgilenerek yardımcı olmaya çalışacağını söyledi.

Kurt daha sonra Şarkikaraağaç teşkilatını ziyaret etmek üzere ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.