Kurt'tan 'İnşaatı Durdu' Haberine Açıklama Geldi

Ak Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, bugün bazı basın organlarına yansıyan Yalvaç’taki hastane inşaatının durduğu iddialarına yönelik olarak AA Yalvaç Muhabiri Ömer Özgül’e özel açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2011 11:11
Kurt'tan  'İnşaatı Durdu' Haberine Açıklama Geldi

Ak Parti Milletvekili Kurt, devlet tarafından Yalvaç Devlet Hastanesi ile ilgili olarak yeterli kaynağın ayrıldığını vurgulayarak, “İhaleyi alan firmada bir sıkıntı yaşanıyor olabilir. Bu devleti bağlamaz. Devlet Yalvaç Devlet Hastanesi’nin hangi tarihte bitirileceğini de belirlemiş, parasını da ayırmıştır.

Sanki bu hastanenin inşaatı tamamen durdurulmuş gibi bir haber yapılması oldukça yanlıştır. TOKİ bu işi üstlenmiştir, o firma olmaz, başka firma olur, iş devam eder. Kaldı ki kış mevsimi koşulları ortada. Ben bizzat kendim hastane inşaat alanını gezdim. Bir bardak suda fırtına koparmak isteyen ve belli çevrelere hizmet eden bazı basın mensuplarını da, bu maksatlı haberi yayanları da kınıyorum. Bu işte herhangi bir sorun yok, tıkır tıkır yürüyor, yürüyecek ve hastanemiz tamamlanıp hizmete girecektir. Vatandaşlarımızın bu konuyla ilgili herhangi bir endişe içerisinde olmasına gerek yoktur.” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı SERT: “Beyanlarımızın çarpıtılması kabul edilemez”

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Muammer Sert de açıklamalarının çarpıtıldığını belirterek, “Biz bu işin zamanında öngörüldüğü gibi bitirileceğini ve devlet yatırımı açısından bir sorun olmadığını belirttik. Firmanın yaşadığı sorunlar bizi ilgilendirmez, yatırımın yürümesini engellemez. Hal böyleyken, bu durumun çarpıtılarak aktarılması ve beyanlarımızın farklı şekilde dile getirilmesi kabul edilemez. Bu şekilde haber yayanları kınıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.