Kurt'tan Korkmaza Sert Cevap

AKP Milletvekili, Yalvaç OSB konusunda Tekin Bayram'a, MHP Milletvekili Korkmaz'a ve YTSO Başkanı Dirik'e gönderme yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2011 16:04
Kurt'tan Korkmaza Sert Cevap

Isparta Organize Sanayi Bölgesi’nin genişletilmesi için Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi’nin iptal edilememesine gerekçe olarak AK Parti Milletvekili Haydar Kemal Kurt’u gösteren Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, “Seçime kadar bu işi savsaklamak istiyorlar” demişti.

Bayram’ın bu açıklamalarına AK Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt’tan cevap gecikmedi.

Tekin Bayram’ın açıklamalarını ciddiye almadığını belirten Milletvekili Kurt,  “Tekin bey Milletvekili aday olacaksa çıkış için Organize Sanayi Bölgesi yetmez. Daha çıkmadan geri dönmek zorunda kalır” dedi.

Kurt açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Tekin bey Milletvekili aday olacaksa çıkış için Organize Sanayi Bölgesi yetmez. Daha çıkmadan geri dönmek zorunda kalır. Yani neyi siyaset malzemesi yapacağız. Kime karşı yapacağız. Tekin beyin partisinin adayı yok orta yerde. Tekin beyin kendisi aday değil. Kime karşı siyaset malzemesi yapacağız. Konuyu açan biz değiliz. Ciddiye de almıyorum. Tekin bey Belediye Başkanıdır. Yalvaç Belediye Başkanıdır. Yalvaç’ın hizmetinde bulunması gerekir. Isparta geneli ile ilgili herhangi bir problem, yapılması gereken iş varsa onu da ilgilileri yapar.”

KORKMAZ ÇÖLDE KALMIŞ SUSUZ GİBİ BEYANET VERMİŞ
Kurt’un eleştirileri Tekin Bayram ile de sınırlı değildi. Kurt, kendisini Tekin Bayram ile kayıkçı kavgası yapmakla suçladığı Milletvekili Korkmaz’a “Çölde kalmış susuz gibi beyanat vermiş” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Kurt açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Vahadan akarsu çıkarmaya çalışan, çölde kalmış susuz gibi bir beyanatta bulunmuş. Bu beyanat öyle anlaşılıyor. Milletin ilgi gösterdiği bir konuya bir kenarından bize de nasip çıkar hesabı ile değerlendirmek doğru bir şey değil.”

YALVAÇ ISPARTA'YA KAMBUR DEĞİL
Yalvaç’ın Isparta’nın önündeki bir engel olarak gösterilmesine tepki gösteren Milletvekili Kurt, “İlçenin varlığını şehrin prangası gibi göstermek Ticaret Odası Başkanı’nın yapacağı bir şey değil” ifadelerini kullandı. Kurt açıklamasını şöyle sürdürdü: “Sorunu çözme noktasında gayret gösterilir. Ama sorunu çözmek için bir yerin varlığını bir ilçenin varlığını şehrin prangası gibi göstermek şehrin önünde tıkaç gibi göstermek özellikle o şehirdeki ilgili sivil toplum örgütünü Ticaret Odası Başkanı’nın yapacağı bir şey değil. Aslında bu ifade edilen şey siyasi bir manipülasyondur. Bana göre Yalvaç, Isparta’nın önündeki kambur değildir. Ben kambur olarak görmüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum