Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Din Görevlileri Birliği Derneği Isparta Şubesi Mali Sekreteri Ferdun Çelik, Peygamber aşığı bir millet olarak Hz. Muhammed'i tanımak, anlamak ve yaşamanın en tabi vazife olduğunu belirterek, "Kutlu Doğum Hz. Peygamber efendimizi anmaya, anlamaya vesile ol

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2011 12:10
Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Din Görevlileri Birliği Derneği Isparta Şubesi Mali Sekreteri Ferdun Çelik, Peygamber aşığı bir millet olarak Hz. Muhammed'i tanımak, anlamak ve yaşamanın en tabi vazife olduğunu belirterek, "Kutlu Doğum Hz. Peygamber efendimizi anmaya, anlamaya vesile olmalıdır" dedi.

Çelik, Kutlu Doğum Haftası dolaysıyla yaptığı yazılı açıklamada, Hz. Muhammed'in 1440. doğum yıl dönümünün tüm dünyada Müslümanlar tarafından coşkuyla kutlandığını söyledi.

O'nun, çağları delen evrensel mesajının, insanlığa varoluşunun nihai manasını anlattığını ifade eden Çelik, "Peygamber aşığı bir millet olarak Hz. Peygamber efendimizi tanımak, anlamak, yaşamak en tabi vazifemizdir. Kutlu Doğum Hz. Peygamber efendimizi anmaya ,anlamaya vesile olmalıdır" dedi.

Çelik, Hz. Muhammed'in tanınması için bu haftanın önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.