KYK Borçlarıyla İlgili Çalışma Tamamlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, KYK borçları ile ilgili yürüttüğü çalışmasını tamamladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin 18 Temmuz'da açıklama yapacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2022 16:03
KYK Borçlarıyla İlgili Çalışma Tamamlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, KYK borçları ile ilgili yürüttüğü çalışmasını tamamladı.

Son dönemde kamuoyunda sık sık gündeme gelen üniversite öğrencilerinin KYK kredi borçları ile ilgili çalışmaların pazartesi günü kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı duyurulmuştu.

Bakanlık KYK kredi borçları ile ilgili uzun bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü ve bu çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

KYK borçları ile ilgili konunun "siyasi bir malzeme aracı olmaması amacıyla" çalışmaların kamuoyuna duyurulmadan devam ettiğini belirten yetkililer, bakanlığın kapsamlı bir çalışma yürüterek bu süreçte "gençlerin mağduriyet yaşamamaları için yapıcı bir çözümün hazırlandığını" belirtti.

KYK kredi borçları ile ilgili çalışma 18 Temmuz’da gerçekleşecek olan kabine toplantısı sonrası Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.