Lise Öğrencileri ISUBÜ’de Ufuk Turuna Çıktı

Lise öğrencileri, kariyer sahibi olan ISUBÜ mezunları ile buluştu. Geleceğim Mesleğim konulu konferansta liseli gençler, kariyerli mühendislerin hayat hikayeleri dinleyerek kendilerine yol haritası çıkarttılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2019 17:23
Lise Öğrencileri ISUBÜ’de Ufuk Turuna Çıktı
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ), Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) işbirliği ile lise öğrencilerine  "Geleceğim Mesleğim" konulu konferans düzenlendi. 
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomi Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okunmasıyla başlandı.  ISUBÜ Teknoloji Fakültesi tanıtım filmi ve BAKA tarafından hazırlanan "Geleceğim Mesleğim" konulu tanıtım filmi izlendi. 
 
Açılış konuşmasını ISUBÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Selbaş yaptı. Prof. Dr. Selbaş; "Öncelikle değerli katılımcılar hepiniz hoşgeldiniz, bugün burada gerçekleştireceğimiz konferansın değerli Lise öğrencilerimize çok fayda sağlayacağı ve rehberlik edeceği inancındayım. Teşekkür ediyorum." dedi.
 
Sonrasında Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Kenan Çiftçikal, Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Muzaffer Eğlence, Makina Mühendisliği Bölümü öğrencisi Muhammet Çakal, İmalat ve Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencisi Erhan Kurt, konferansa katılan Lise öğrencilerine tecrübelerini, hedeflerini ve tavsiyelerini aktardılar.
 
Teknoloji Fakültesi mezunu olup sektörde yer alan Elektrik Elektronik Mühendisi Ferdi Alakuş, Mekantronik Mühendisi Gökhan Kadıoğulları, İnşaat Mühendisi Ali Can Çaylı ve Enerji Sistemleri Mühendisi İbrahim Ethem Attilla başarı hikayelerini paylaşmak için söz aldılar. Konuklar, öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar. 
Konferans sonunda Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Reşat Selbaş, BAKA Isparta Koordinatörü Ömer Ferda Akyol, Milli Eğitim Şube Müdürü Barış Kılıç,  Prof.Dr. Hilmi Cenk Bayrakçı ve Prof.Dr. Bekir Yalçın konuşmacılara teşekkür belgelerini takdim ettiler. Konferans hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.