Mahallelerilerden Böcüzade Parkı İnşaatına Tepki

Böcüzade Parkına Müftülük binası inşaatına mahalleliler tarafından tepki gösterildi ve imza kampanyası yapılarak belediyenin kararını geri alması talep edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2011 13:30
Mahallelerilerden Böcüzade Parkı İnşaatına Tepki

Isparta Belediye Meclisi’nin Böcüzade Parkındaki 2 bin 400 metre karelik alana Yeni Müftülük Binası yapılması için onay vermesi mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Tepkilerini kamuoyu ile paylaşmak için bir araya gelen mahalle sakinleri adına açıklama yapan Emekli Öğretmen Nazmi Tonbak, parkın beton yığınına çevrilmesini istemediklerini söyledi.

Önemli devlet adamlarımızdan biri olan Böcüzade Süleyman Sami adına yaptırılan parkın bir kısmının kamu kuruluşuna verilmesini protesto etmek ve ilgili makamların bu konuya ilgisini çekmek için toplanan vatandaşlar, Böcüzade Parkının mevcut haliyle kalmasını isteyen mahalle sakinleri, yeni Müftülük binası için başka bir alan bulunmasını istediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.