Mahkemede Son Gün Savunma Kabalak'ta

Ramazan Kabalak Savunmasında "Ben aslında aynı partiden olan bir arkadaşım ve arkdaşlarımla yargılanmak istemezdim. Belediyeyi Soygundan kurtardığım için de mutluyum. Ama yattığım 120 günün hesabını soracağım...

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2012 10:42
Mahkemede Son Gün Savunma Kabalak'ta

Ramazan Kabalak Savunmasında "Ben aslında aynı partiden olan bir arkadaşım ve arkdaşlarımla yargılanmak istemezdim. Belediyeyi Soygundan kurtardığım için de mutluyum. Ama yattığım 120 günün hesabını soracağım. Tutuklu sanık Resul Göçer, kürsüye geldi. Göçer, çıkınca hallederiz cümlesine açıklık getirdi. Göçer, “cezaevinde çok şey paylaşılıyor. Bir haklılık varsa bakalım şeklinde konuşmamız oldu. Onu arzetmek istedim” dedi.

Hülya Yıldız da kendisine yapılan ithamlara karşılık, “yeminli mali müşaviri olmadığı için ihale iptal edildi. Ben herkese karşı tarafsız davrandım. 2010 yılı benim için çok kötüydü, kardeşimin ölüm yılıydı” dedi.

Kabalak, Yıldız’dan şikayetçi deilim. Memurla uğraşmak istemiyorum dedi.
Yusuf Ziya Günaydın’ından niçin davacısın? Beni maddi zarara uğrattı, ortağım Mehmet’i çağırıp, Kabalak adını duymak istemiyorum demiş.

Avukatı, “Ülkem Baş, davanın çok boyutla hale geldiğini, bu tür durumlarda davanın ayrılması takdiri vardır. 80 sanıklı dava bu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.