Mahkum Çocuklarına 'Sosyal Market' Projesi

Suçları nedeniyle cezaevinde kalan mahkumların geride bıraktıkları çocuklarına devlet şefkati ile sahip çıkılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2022 12:44
Mahkum Çocuklarına 'Sosyal Market' Projesi

Suçları nedeniyle cezaevinde kalan mahkumların geride bıraktıkları çocuklarına devlet şefkati ile sahip çıkılıyor.Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen “Sosyal Market” projesi kapsamında 50 mahkum çocuğa yardım edildi.   

Dün saat 10.00’da Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen Programa Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut katılım sağladı. Çocuklarla sohbet eden Akbulut , proje hakkında konuşma yaptı.

Hem ulusal hem de uluslararası projeler yürütme tecrübesine sahip Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, yürütmüş olduğu “Sosyal Market” projesi kapsamında müracaat eden yükümlülerle görüşme yaptı. Görüşme ve edinilen izlenimler doğrultusunda 50 mahkum çocuğa “Sosyal Market”  projesi kapsamında kıyafet hediye edildi.

Program akışında çocuklarla sohbet eden Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, “ Bugün çocuk hükümlülere ve hükümlü çocuklara“ Sosyal Market” projesi kapsamında kıyafet yardımında bulunacağız. Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün faaliyetleri çerçevesinde gerçekleştirilen bu proje ile amacımız çocukların yüzünde bir tatlı tebessüme vesile olabilmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum