Makine Mühendisleri Odasından Başkan Başdeğirmen’e Ziyaret

Makine Mühendisleri Odasından Başkan Başdeğirmen’e Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2019 11:43
Makine Mühendisleri Odasından Başkan Başdeğirmen’e Ziyaret

Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Burak Büyükaşıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Oda Temsilcisi Burak Büyükaşıcı, Makine Mühendisleri Odası olarak gece-gündüz her türlü göreve hazır olduklarını söyledi. Büyükaşıcı, asansör kontrolleri ile ilgili olarak geçmişte belli sorunlar olduğunu aktararak, “Asansör kontrollerini odamız bünyesinde yapmaya hazırız. Geçen dönem kaldırılan mesleki denetimi de makine projelerinde geri getirmek istiyoruz” dedi.

Her zaman Makine Mühendisleri Odası ile işbirliği ve istişare içerisinde çalışacaklarını kaydeden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Şehrimiz içerisinde denetlenmesi, onaylanması, takip edilmesi gereken birçok konu var. Isparta halkını yakından ilgilendiren önemli konularınız var. En önemlilerinden birisi binalarımızda bulunan asansörlerin bakım, kontrol, tamir ve takibatında sizlerde bu işin içerisindesiniz. Yine LPG’li araçlar, petrol istasyonları, hayati önem taşıyan birçok yerde sizler varsınız. Vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabilmesi için yapacağınız çalışmalarda işbirliği içerisinde olacağız” şeklinde konuşurken, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.